Metsästäjäkurssit ja metsästäjätutkinnot 2022

Metsästäjätutkintoon valmentavat kurssit ja metsästäjätutkinnot järjestetään Neulamäen koulun auditoriossa, Pinokuja 6, 70150 Kuopio. Sisään käynti takapihalta F-ovesta. Iltaisin saa käyttää P-alueen henkilökunnalle varattuja paikkoja.

Ennakkoilmoittautuminen: Kuhunkin tilaisuuteen otetaan enintään 50 henkilöä. Jos ilmoittaudut kurssille, kannattaa samalla ilmoittautua ainakin seuraavaan tutkintoon, koska tutkintoihin on tulossa myös kurssin käymättömiä. Ennakkoilmoittautuminen kuopio@rhy.riista.fi aina kurssia tai tutkintoa edeltävän viikon keskiviikkoon mennessä. Viestiin osallistujan nimi, kurssin/tutkinnon päivämäärä ja puhelinnumero.

Metsästäjätutkintoon valmentavat kurssit

Kurssit 22.-25.8. ja 3.-6.10.2022 ma.-to. 18:00 - 21:00, kurssimaksu 40 €. Toivomme maksua kortilla, käteinenkin käy. Nuorten kurssilaisten vanhemmat tai kuljetusvastaavat, joilla on metsästyskortti, saavat osallistua kurssille maksutta (metsästyskortti oltava mukana).

Kurssiohjelma

ma. Metsästyslainsäädäntö (2 h) ja Riistaekologia (1 h)

ti. Lajintuntemus (2 h) ja Eettinen ja kestävä metsästys (1 h)

ke. Aseet ja patruunat metsästyksessä (2 h) ja Metsästyksen turvallisuus (1 h)

to. Pyyntivälinet ja -menetelmät (2 h) ja Saaliin käsittely (1 h)

HUOM! Ohjelmat voivat vaihtaa paikkaansa.

Metsästäjätutkinnot

Metsästäjätutkinnot 16.8., 29.8., 5.9., 10.10. ja 17.10.2022. Tutkinnot alkavat klo 18:00, ole paikalla ajoissa. Tukinnon kesto max. 90 min.

Tutkintomaksu 20 €. Toivomme maksua kortilla, käteinenkin käy.

*********

Metsästäjätutkinnon aihealueittainen esittely, harjoitustehtäviä https://www.riistainfo.fi/kurssi/metsastajatutkinto/

Metsästäjän opas painettuna 30 € ja verkkokurssin käyttöoikeus 25 €/12 kk https://kauppa.riista.fi/