Kuopion RHYn ammuntakokeet 2022 Heinjoen ampumaradalla

Maksu 20 € /sarja. Toivomme maksua kortilla, käteinenkin käy.

Ampumakokeet keskiviikkoina 20.7 - 27.7. ja 10.8. - 5.10.2022 Heinjoella klo 16:00 – 19:00

Ampumakoe lauantaina 27.8. Heinjoella klo 9:00 – 14:00. Samaan aikaan kiikarit ja aseet-tilaisuus, jossa voi myös kohdistaa aseen.

Ampumakokeet perjantaina 7.10. ja 14.10.2022 Heinjoella klo 14:00 – 17:00

Jousikoe keskiviikkona 24.8.2022 Heinjoella klo. 16:00 - 18:00

Vuoden 2022 ampumakokeet taulukkona

Ilmoittautuminen yllä mainittuna kellonaikana. Ampumakokeenvastaanottajat paikalla vähintään ilmoittautumisajan loppuun. Tarvittaessa koetilaisuutta jatketaan niin kauan kun ampujia riittää.

Ampumakoetodistus tulee OmaRiistaan uuden sähköisen järjestelmän kautta. Myös pahvikorttti kirjoitetaan edelleen, jos ampuja haluaa.

Muistattehan kirjautua OmaRiistaan ja sovelluksen lataus matkapuhelimeen, mistä metsästyskortti esitetään (QR-koodi).

(Koe onnistuu vielä toistaiseksi myös esittämällä perinteisen metsästyskortin valvojalle.)

Jos sinulla on flunssa- tai hengitystieoireita, älä tule paikalle!

Kuopion riistanhoitoyhdistys järjestää ampumakokeita Heinjoen ampumaradalla Kuopion eteläpuolella. Osoite Savitie 112, Kuopio.

Kartta ja ajo-ohjeet (google)

HUOM!! Googlen kartoissa on tienimi väärin (Tuhkatie, kun pitäisi olla Savitie 112). Edellä oleva linkin sijainti on kuitenkin oikein ja sillä pystyy navigoimaan)

IKuopion Ampuma- ja Metsästysseura (KAMS) hallinnoi ampumarataa ja heidän sivuillaan ampumaradan tarkempi esittely.

KAMS:in sivulta löytyy myös kaikki ulkoratojen varausvuorot 2022 taulukkona.