Ammuntakokeet 2020 Heinjoen ampumaradalla

Kuopion RHY järjestää kaudella 2020 supistetusti ampumakokeita ja jousikokeita

Käteismaksu 20€ /sarja

Ampumakoe keskiviikkona 3.6.2020, Heinjoella klo 16:00 – 19:00.

Ampumakoe keskiviikkona 29.7.2020, klo 16:00 – 19:00.

Ampumakoe ja jousikoe keskiviikkona 12.8.2020 , klo 16:00 – 19:00.

Ampumakoe lauantaina 5.9. aseet ja kiikarit tilaisuuden yhteydessä, klo 9:00 – 14:00.

Ampumakoe keskiviikkona 30.9.2020, klo 16:00 – 19:00.

Ampumakoe keskiviikkona 7.10.2020, klo 16:00 – 19:00.

Koronatilanteen vuoksi metsästyslakia on muutettu siten, että vuonna 2020 vanhentuva ampumakoe on voimassa heinäkuun 2021 loppuun saakka. Tämän ansiosta ampumakokeeseen osallistuminen on kuluvana vuonna välttämätöntä ainoastaan niille metsästäjille, joilla ei ole aiempaa ampumakoetta  suoritettuna tai se on suoritettu ennen vuotta 2017.

Lue Riistakeskuksen laatimat poikkeusolojen toimintaohjeet täältä ennen ampumakokeeseen saapumista

KORONA RAJOITUKSIA NOUDATETTAVA! Ilmoittautuminen yksi kerrallaan, noudata turvaväliä niin ilmoittautumis- kuin koejonossa, sateen sattuessa jonotus kokeeseen omissa ajoneuvoissa. Jos sinulla on flunssa- tai hengitystieoireita, älä tule paikalle!

Kuopion riistanhoitoyhdistys järjestää ampumakokeita Heinjoen ampumaradalla Kuopion eteläpuolella. Osoite Savitie 112, Kuopio.

Kartta ja ajo-ohjeet (google)

HUOM!! Googlen kartoissa on tienimi väärin (Tuhkatie, kun pitäisi olla Savitie 112). Edellä oleva linkin sijainti on kuitenkin oikein ja sillä pystyy navigoimaan)

Ilmoittautuminen alla mainittuina kellonaikoina. Ampumakokeenvastaanottajat paikalla vähintään ilmoittaumisajan loppuun. Tarvittaessa koetilaisuutta jatketaan niin kauankun ampujia riittää.

Ampukoetodistus tulee OmaRiistaan uuden sähköisen järjestelmän kautta. Myös pahvikorttti kirjoitetaan edelleen jos ampuja haluaa.

HUOM!!!  Käteismaksu!! 20 €/sarja

Muistattehan kirjautua OmaRiistaan ja sovelluksen lataus matkapuhelimeen, mistä metsästyskortti esitetään (QR-koodi).

(Koe onnistuu vielä toistaiseksi myös esittämällä perinteisen metsästyskortin valvojalle.)

Jos tilaisuus joudutaan perumaan, tilanne päivitetään myös tänne. Tarkista tilanne koepäivänä.

Kuopion Ampuma- ja Metsästysseura (KAMS) hallinnoi ampumarataa ja heidän sivuillaan ampumaradan tarkempi esittely.

KAMS:in sivulta löytyy myös kaikki ulkoratojen varausvuorot 2020 taulukkona.