Ammuntakokeet 2021 Heinjoen ampumaradalla

Kuopion RHY aloittaa ampumakokeiden järjestämisen tammikuussa 2021.

Käteismaksu 20€ /sarja

Ampumakoe lauantaina 9.1.2021, Heinjoella klo 10:00 – 13:00.

Mikäli koronatilanne  huononee oleellisesti, koetlaisuus saatetaan joutua perumaan, joten tarkista tilanne kotisivuilta tai Riista.fi tapahtumahausta ennen kokeeseen lähtöä.

Lue Riistakeskuksen laatimat poikkeusolojen toimintaohjeet täältä ennen ampumakokeeseen saapumista

KORONA RAJOITUKSIA NOUDATETTAVA! Ilmoittautuminen yksi kerrallaan, noudata turvaväliä niin ilmoittautumis- kuin koejonossa, sateen sattuessa jonotus kokeeseen omissa ajoneuvoissa. Jos sinulla on flunssa- tai hengitystieoireita, älä tule paikalle!

Vuoden 2021 muut ampumakokeet päivitään tänne kevättalven kuluessa.

Kuopion riistanhoitoyhdistys järjestää ampumakokeita Heinjoen ampumaradalla Kuopion eteläpuolella. Osoite Savitie 112, Kuopio.

Kartta ja ajo-ohjeet (google)

HUOM!! Googlen kartoissa on tienimi väärin (Tuhkatie, kun pitäisi olla Savitie 112). Edellä oleva linkin sijainti on kuitenkin oikein ja sillä pystyy navigoimaan)

Ilmoittautuminen alla mainittuina kellonaikoina. Ampumakokeenvastaanottajat paikalla vähintään ilmoittaumisajan loppuun. Tarvittaessa koetilaisuutta jatketaan niin kauankun ampujia riittää.

Ampukoetodistus tulee OmaRiistaan uuden sähköisen järjestelmän kautta. Myös pahvikorttti kirjoitetaan edelleen jos ampuja haluaa.

HUOM!!!  Käteismaksu!! 20 €/sarja

Muistattehan kirjautua OmaRiistaan ja sovelluksen lataus matkapuhelimeen, mistä metsästyskortti esitetään (QR-koodi).

(Koe onnistuu vielä toistaiseksi myös esittämällä perinteisen metsästyskortin valvojalle.)

Kuopion Ampuma- ja Metsästysseura (KAMS) hallinnoi ampumarataa ja heidän sivuillaan ampumaradan tarkempi esittely.

KAMS:in sivulta löytyy myös kaikki ulkoratojen varausvuorot 2020 taulukkona.